Menu
Kapacitet
 • LOUNGEN
  150 m2
 • VED LANGBORDE
  130 personer
 • VED RUNDE BORDE
  110 personer
 • IDEAL BAR
  95 m2
 • TERRASSE
  45 m2

VEGA Møder & Events sætter en stor ære i at skabe de perfekte rammer til jeres bryllup. Loungen, der ligger over Lille VEGA, er et ideelt lokale med sine lyse paneler og store mængder dagslys. Vilhelm Lauritzens finurlige detaljer er at finde over alt i rummet, så den magiske atmosfære fra resten af huset snor sig lystigt under lysekronerne.

I forlængelse af Loungen ligger der en terrasse, hvor I kan trække ud i løbet af aftenen. I kan desuden til en god pris fortsætte festen i Ideal Bar (som et privat arrangement) efter middagen, hvis I ønsker lidt luftforandring. Det er også muligt at holde vielsen her.

Det er enormt nemt at komme til og fra VEGA for jer og jeres gæster med den nye metrostation, Enghave Plads, som ligger et stenkast væk. 

Når I holder jeres bryllup i VEGA kan det blive grobund for utallige minder, da I har rig mulighed for at genbesøge og næsten genopleve den store dag ved at gå til gåsehudsvækkende koncerter efterfølgende.

Hvert et bryllup bliver skræddersyet til jeres ønsker og behov, så kontakt os endelig for en fremvisning eller et tilbud. Kontakt: event@vega.dk

VEGAS SALE

>
Ideel location til alt fra konferencer til bryllupsfesten
LOUNGEN
Op til 300 pers.
>
Hyggelig hjørnebar i gadeplan
IDEAL BAR
Op til 200 pers.
>
Charmerende sal til store fester og filmoptagelser
LILLE VEGA
Op til 500 pers.