Menu

VEGAS MANGE FACILITETER

Alt kan lade sig gøre i VEGA

>

Teknik

VEGA har en ektrem høj teknisk standard og arbejder med nogle af landets absolut dygtigste teknikere på nyt udstyr. Inden et projekt går i gang afstemmer vi altid forventningerne til teknik, lyd, lys og afvikling og prissætter derudfra. Ved leje af Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar følger vores eksisterende udstyr dog altid med. 

 

Overnatning 

Inden for gå-afstand ligger utallige hoteller og overnatningsmuligheder i alle prisgrupper. Vi er behjælpelig med at finde den overnatningsmulighed, der matcher dit event bedst muligt.

 

Konferencelokaler

VEGAs sale kan skaleres så de passer optimalt til din konference. Vi har trådløs WiFi med høj hastighed, der sikrer at alle gæster kan være online uden udfald.

Catering

Vi samarbejder med flere forskellige dygtige og velrenommerede kokke, restauranter og cateringfimaer. Menuen bliver altid tilpasset ud fra arrangementet og hvilke ønsker, du har til kvalitet, stil og budget.

 

Handicapfaciliteter

VEGA har elevator til kørestolsbrugere samt flere handicaptoiletter i hele huset. 

 

Rådgivning

VEGA Møder & Event står for rådgivning og sparring på, hvordan netop din event bliver, som du ønsker. Vi har mange års erfaring, engagement, viden og kreativitet samlet i huset, og sammen sikrer vi, at dit arrangement bliver en succes, og du føler dig tryg hele vejen igennem.